Απολαύστε μια πολυτελή, κομψή και
ιδανική διαμονή

Το Villa di Capo, το μοναδικό παλιό οινοποιείο κρασιού τοποθετημένο στον προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου, ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών.

Με σεβασμό στην ιστορία του οινοποιείου, του Ενετικού κάστρου αλλά και του ίδιου του οικισμού, το Villa di Capo προσφέρει πολυτελή διαμονή με κομψότητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη μας. Ο συνδυασμός της θέας του Καστελιού, της Καλντέρας, του Κρητικού πελάγους ταυτόχρονα με την γαλήνη, την ιδιωτικότητα και ιστορικότητα του χώρου προσφέρουν στον επισκέπτη μας μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου: την Σαντορίνη!

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο executive villas με παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική!

Villa Antonis

Ανακαλύψτε αυτή την παραδοσιακή κυκλαδίτικη ευρύχωρη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα.

115 m² - 6 ενήλικες

Η Villa di Capo – Antonis πήρε το όνομα της προς τιμήν του πατέρα της οικογένειας Αρβανίτη που ήταν και ο εμπνευστής του οινοποιείου. Το κτίριο αυτό ήταν η καρδιά του παραδοσιακού οινοποιείου στο οποίο γινόταν η επεξεργασία των σταφυλιών και η παραγωγή του μούστου.

Villa Maria

Αυτή η εκπληκτική βίλα είναι ιδανική για ζευγάρια ή honeymooners!

60 m² - 2 ενήλικες, 1 παιδί

Η Villa di Capo – Maria πήρε το όνομα από την μοναχοκόρη της οικογένειας Αρβανίτη. Στο κτίριο αυτό γινόταν η παλαίωση και ωρίμανση του οίνου σε δρύινα βαρέλια.

COVID-19 UPDATE

Αγαπητοί Φιλοξενούμενοι και Συνεργάτες,

Έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19 παγκοσμίως από τις αρχές του 2020, οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επηρεάζονται σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζουμε πλήρως τα προληπτικά μέτρα όλων των χωρών, που στοχεύουν στη διασφάλιση της υγείας των φιλοξενουμένων και του προσωπικό ως πρώτη προτεραιότητά μας.